Nechala obchytávať svoje genitálie

Nechala obchytávať svoje genitálie

2126
0

Švajčiarsku umelkyňu so Slovensko-španielskymi koreňmi isto poznáte Milo Moiré (občianskym menom Sue Pružina) isto poznáte z jej predošlých kúskov a výčinov TU.

“Mirror Box“

V projekte nazvanom ”Mirror Box” sme mohli vidieť umelkyňu v rôznych mestách Európy s veľkou zrkadlovou štruktúrou pripevnenou na jej tele. Cez megafón upútala pozornosť okoloidúcich a ponúkala im možnosť siahnuť na genitálie a prsia ukryté za zrkadlom po dobu 30 sekúnd. Podľa samotnej Moiré, bolo toto vystúpenie reakciou a pokračovanie protestu proti sexuálnemu obťažovaniu , ktoré sa uskutočnilo počas osláv nového roku v Kolíne (pozn. aut. Začiatkom roku 2016 bolo v Kolíne počas osláv Nového roku obťažovaných viac ako 1000 žien veľkou skupinou mužov , z veľkej časti tvorenou imigrantmi, ktorí aktuálne prúdia do EÚ.).

Samotné umenie trošku hraničí s pornografiou kedže necenzurované video je na internete spoplatnené. Milo Moiré ale nieje technický typ. Návody pre úchylákov dávať nebudeme, no na youtube je aj necenzurované video a hoci je privátne, nikomu nebráni si stiahnuť zdroj a pozrieť si ho trebárs v Media playeri v pohodlí bez platenia. (Ale od nás to nemáte 😉 )

Comments

comments